Takuumarkkinat

Julkaistaan Iisalmen Sanomissa lauantaisin ja keskiviikkoisin. TAKUU: Ellei ilmoituksesi tuota tulosta, toistamme lauantain lehdessä olleen ilmoituksesi seuraavana keskiviikkona. Jos haluat ilmaisen uusinnan ilmoituksestasi seuraavan keskiviikon lehteen, jätä siitä maininta ilmoituksen tiedot sivulla, viestiä asiakaspalveluun –kohdassa.

Markkinapäivä

Viikon jokaisena päivänä ilmestyvä Markkinapäivä -palsta. Mm. Myydään, Ostetaan, Moott.ajoneuvot, Työsuoritukset, Kokoukset, Tapahtumat, Paikk. av., Koulut/kurssit ym. ym. Rivi- tai mm-ilmoitus (max. koko 60 pmm, vakioladonta, ei kuvia tai logoja).

Perheuutiset

Perheuutiset palstalla voit onnitella ystävää tai sukulaista, ilmoittaa perhetapahtumasta, kutsua juhlimaan tai kiittää merkkipäivääsi muistaneita.

Jätä Ilmoitus

Kuolinilmoitus ja surukiitos

Kuolinilmoitus on kaunis tapa muistaa vainajaa ja kutsua samalla siunaus-tilaisuuteen tai kiittää osanotosta. Surukiitosilmoituksella voi kiittää läheisiä osanotosta sekä vainajan hoitoon osallistuneita hyvästä hoidosta.

Jätä Ilmoitus

Muistiot

Yhdistykset, seurat ja järjestöt voivat ilmoittaa omille jäsenilleen viikko- ja kuukausitapahtumista sekä kokouksista muistiossa tai urheilumuistiossa. Huom. ei sääntömääräisiä kokouksia.

Jätä Ilmoitus